Bazter utzietan / Karlos Linazasoro - Linazasoro, Karlos (Poesia (Elkar), 2025)
Poesiaren betidaniko gai zenbait eta Karlos Linazasororen obran ohikoak direnak topatuko ditu irakurleak liburu honetan: maitasuna, denbora, natura, existentzia bera, malenkonia... Hori dena eta gehiago, hizkuntza nahieran darabilen estilo laxo bezain landu batekin, batzuetan klasiko (sonetoak sartuz, adibidez) eta besteetan aske eta berritzaile.