Inguruaren Ezaguera : proposamen didaktikoa : Lehen Hezkuntza 5 (ikasegoera) - Benítez Orea, José Kelliam; Bustos Jiménez, Antonio; Cáceres Morillo, Daniel; Cano Carretero, José Alberto; Codeseda Gómez, Ana; Conejo Alonso, Ana Isabel; Encina García, Antonio Esteban; Fernández Friera, Eduardo; García Gómez, Ángela; Rosado Portillo, Marta; Mateos, Sara; Zaldua, Iker; et al. (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.
Lehen Hezkuntza, 5. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2025eko deialdia)
2025/07/09
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak