Inguruaren Ezaguera : proposamen didaktikoa : Lehen Hezkuntza 5 (ikasegoera) / [testua, José Kelliam Benítez Orea ... et al. ; irudiak, Sara Mateos ... et al. ; hizkuntza-arduraduna, Iker Zaldua Zabalua (Bakun SL)] - Benítez Orea, José Kelliam; Bustos Jiménez, Antonio; Cáceres Morillo, Daniel; Cano Carretero, José Alberto; Codeseda Gómez, Ana; Conejo Alonso, Ana Isabel; Encina García, Antonio Esteban; Fernández Friera, Eduardo; García Gómez, Ángela; Rosado Portillo, Marta; Mateos, Sara; Zaldua, Iker (EIMA 1 (2025eko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.