Inguruaren Ezaguera : proposamen didaktikoa : Lehen Hezkuntza 2 (ikasegoera) - Bustos Jiménez, Antonio; Cascante Miguélez, Sara; Dorado Navarro, Raquel; Gentil Adarve, Manuel; Gentil Adarve, Manuel; Gómez Sánchez, Víctor; Quevedo Blasco, Victor José; Romero Santamaría, Rocío; Etxeberria Agirre, Maite (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.
Lehen Hezkuntza, 2. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2025eko deialdia)
2025/07/09
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Ikasegoerak; Unitate didaktikoak