Matematika : proposamen didaktikoa : Lehen Hezkuntza 3 (ikasegoera) - Álvarez Rivera, Beatriz; Ariza Núñez, Nuria; Carvajal, Ana; Fernández Palop, Pilar; Peris Valle, Juana María; de la Rosa, Lucía; Amaya, Iris; Labari, José Ángel; Viana, Tatio; Zaldua, Iker; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.
Lehen Hezkuntza, 3. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2025eko deialdia)
2025/07/18
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak; Ikasegoerak