Matematika : proposamen didaktikoa : Lehen Hezkuntza 3 (ikasegoera) / [testuaren egileak, Beatriz Alvarez Rivera ... et al. ; irudiak, Iris Amaya, José Ángel Labari, Tatio Viana ; hizkuntza-arduraduna, Iker Zaldua Zabalua (Bakun SL)] - Álvarez Rivera, Beatriz; Ariza Núñez, Nuria; Carvajal, Ana; Fernández Palop, Pilar; Peris Valle, Juana María; de la Rosa, Lucía; Amaya, Iris; Labari, José Ángel; Viana, Tatio; Zaldua, Iker (EIMA 1 (2025eko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.