Matematika : proposamen didaktikoa : Lehen Hezkuntza 1 (ikasegoera) / [testuaren egileak, Ana Isabel Carvajal Sánchez, Lucía Isabel de la Rosa Gómez ; irudiak, M. Ángeles Aznar, Ester Garay ; hizkuntza-arduraduna, Iker Zaldua Zabalua (Bakun SL)] - Carvajal, Ana; de la Rosa, Lucía; Aznar, M.ª Ángeles; Garay, Ester; Zaldua, Iker (EIMA 1 (2025eko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzak Lehen Hezkuntzarako duen proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzen duten gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.