Matematika : proposamen didaktikoa : DBH 3 (ikasegoera) / [testuaren egileak] José Colera J. ... [et al.] ; [irudiak, Alberto Hoyos ; hizkuntza-arduraduna, Itziar Bilbao] - Colera, José; Oliveira González, María José; Gaztelu Albero, Ignacio; Colera Cañas, Ramón; Aicardo B., Ana; de Hoyos, Alberto; Bilbao, Itziar (EIMA 1 (2025eko deialdia), 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.