Matematika : proposamen didaktikoa : DBH 1 (ikasegoera) - Colera, José; Gaztelu Albero, Ignacio; Colera Cañas, Ramón; de Hoyos, Alberto; Bilbao, Itziar (Madrid : Anaya-Haritza, 2022)
Mundua helburu proiektuak, Anaya/Haritzaren Bigarren Hezkuntzarako hezkuntza-proiektu berriak, ikaslea ikaskuntzaren erdigunean jartzeko gako pedagogikoak proposatzen ditu. Mundua helburu metodologia aktiboetan oinarritutako hezkuntza proiektu konpetentziala, konprometitua, diziplinartekoa eta inklusiboa da, eta proiektu digital berri bat du: EduDynamic.
DBH, 1. maila
Ikasmaterial honek Hezkuntza Sailaren dirulaguntza jaso du (EIMA 1, 2025eko deialdia)
2025/07/09
Keywords: EIMAk onetsitako materialak; Curriculumeko baliabideak; Unitate didaktikoak; Ikasegoerak