Gaxuxa eta karramarro magikoa - Beñaran, Alvaro; Beñaran, Oihane; Xangorin (Donostia : Xangorin Koop. Elk. Txikia, 2025)
"Gaxuxa eta karramarro magikoa" haurren beldurrei buruzko beste ipuin bat da. "Gaxuxaren klarion magikoa"ren moduan, 2-6 urte bitarteko haurrei zuzendua. Ipuinak, adin horietan -pentsamendu magikoaren garian, hain zuzen- oso tresna egokiak dira errealitatearen erronkei aurre egiteko. Istorio labur honetan, haurren bizitzan sortzen diren beldurrei aurre egiteko aukerarik badagoela adierazten da.
2-6 urte (urdina)
Keywords: Haurren beldurra; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak