Tximinoa : Haur Hezkuntza 4 urte - Urbieta, Imanol (1934-2016); Aizarna, Kontxi (Sondika : Giltza, 1995)
Kasete hau noiz eta nola erabili "Tximinoa" ikaslearen liburuan eta gidaliburuan azaltzen da.
Ahotsak: Jaione Eskudero, Mendi Gorostiaga, Imanol Urbieta, Mamu Urbieta eta Xirula Mirula Musika Eskolako haurrak
Haur Hezkuntza, 4 urte
1996
Keywords: Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Audioak