Puskak - Pujadas, Irene; Apalauza Ollo, Amaia (Iruñea : Igela, 2022)
Egunerokoan edonori gertatzen zaizkionak dakartzate hogeita bat istorio labur hauek: puskatzen diren jaioberriak, merendolak hil hurrenekin, euli matazak dantzan, Johnny eta Jenny, Jenny eta Johnny, amaren atun-latak eta tomate-poteak, sudur berria duen senar ohia, edan eta elkar larrutzeko geratzen diren señorak, herrixketatik ihesi doazen bandalo alegerak. Umore zantarrez eta harridura dirdiratsuz blai dator Irene Pujadasen lehen liburua.
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura eta Hizkuntza Politika Sailaren laguntza jaso du
Liburu honen itzulpenak Espainiako Kultura eta Kirol Ministerioaren laguntza jaso du.
Els desperfectes
Keywords: Helduentzako Literatura