Puskak / Irene Pujadas ; Amaia Apalauzaren itzulpena - Pujadas, Irene (Mintaka (Igela), 2022)
Egunerokoan edonori gertatzen zaizkionak dakartzate hogeita bat istorio labur hauek: puskatzen diren jaioberriak, merendolak hil hurrenekin, euli matazak dantzan, Johnny eta Jenny, Jenny eta Johnny, amaren atun-latak eta tomate-poteak, sudur berria duen senar ohia, edan eta elkar larrutzeko geratzen diren señorak, herrixketatik ihesi doazen bandalo alegerak. Umore zantarrez eta harridura dirdiratsuz blai dator Irene Pujadasen lehen liburua.