Idia mihian - Juaristi, Felipe (Donostia : Balea Zuria, 2025)
Literatura eta bizitza uztartzen dituen saiakera, irakurketak eta bizi-esperientzia. Egilearengan ohikoa den prosa poetikoaz hornitua, eta poesiaren presentzia handiarekin. Galdera eta zalantza unibertsalek zeharkatzen dute liburu. Egile askoren arteko elkarrizketa bizia lortzen du Juaristik, betiko eta gaurko kezkak uztartuz.
Keywords: Literatura; Bizitza; Saiakerak