Idia mihian / Felipe Juaristi - Juaristi, Felipe (Saiakera (Balea Zuria), 2025)
Literatura eta bizitza uztartzen dituen saiakera, irakurketak eta bizi-esperientzia. Egilearengan ohikoa den prosa poetikoaz hornitua, eta poesiaren presentzia handiarekin. Galdera eta zalantza unibertsalek zeharkatzen dute liburu. Egile askoren arteko elkarrizketa bizia lortzen du Juaristik, betiko eta gaurko kezkak uztartuz.