Otto errinozerontea - Kirkegaard, Ole Lund (1940-1979); Garmendia, Mikel (Madrid : Zubia ; Alfaguara, 1994)
Topper han eta hemen ibiltzen da beti gauzak bilatzen. Egun batean, lapitz miresgarri bat aurkitzen du. Pozaren pozez, han doa Topper Viggo bere lagunarengana eta bien artean errinozeronte erraldoi bat marrazten dute etxeko horman: Otto errinozeronte horia. Handik aurrera, hamaikatxo egoera xelebre biziko dituzte Otto ezagutzen duten guztiek. Egoera xelebre horietan, nagusien "portaera zentzuduna" kolokan geldituko da...
8 urtetik aurrera (gorria)
Otto er et naesehorn
Keywords: Errinozeroak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak