Aintzirako altxor ezkutua - Pestum, Jo (1936-2020); Pardo, Rafael; Goitia, Iñaki; Gillenea Mujika, Idoia (Bilbo : Bruño, 1995)
Luc Lucas komisarioak polizia-lanari utzi dio eta mendialdera joan da zaldi-haskuntzan aritzera. Bere bizitza, ordea, ez da batere lasaia eta gora-beherarik gabea... Seigarren zentzumena omen dauka eta ezer susmagarri gertatzen bada induruan berehala hartzen dio usaina,. Izan ere, ez du alferrik brigada kriminalean hamabost urte pasa lanean.
12 urtetik aurrera (horia)
Keywords: Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak