Aintzirako altxor ezkutua / Jo Pestum ; marrazkiak, Rafael Pardo ; lan-proposamena, Iñaki Goitia ; [itzulpena, Idoia Gillenea ; hizkuntz-zuzenketa, Iñaki Goitia] - Pestum, Jo (1936-2020) (Misterioa ;, 1995)
Luc Lucas komisarioak polizia-lanari utzi dio eta mendialdera joan da zaldi-haskuntzan aritzera. Bere bizitza, ordea, ez da batere lasaia eta gora-beherarik gabea... Seigarren zentzumena omen dauka eta ezer susmagarri gertatzen bada induruan berehala hartzen dio usaina,. Izan ere, ez du alferrik brigada kriminalean hamabost urte pasa lanean.