Hotel sorginduko oporrak - Brezina, Thomas; Bernhard Förth; Mendiguren Elizegi, Xabier (Bilbao : Desclée de Brouwer, 1998)
Max Muller naiz eta 10 urte ditut. Orain arte bizitza aspergarria eduki dut eta neure burua koldartzat jotzen nuen. Baina, egun batean, nire lagun minak bihurtuko zirenak ezagutu nituenetik, hau da, azken munstroak, ez naiz, jada, aspertzen eta barre-algaraka eta izulaborrituta bizi naiz. Nire munstroak beti arrisku izugarrian daude. Izan ere, Lara Kästscher eta, Adonis Amselhim horiel nola harrapatu dabiltza, munstro-zirku bat muntatzeko asmoa dute eta.
10 urtetik aurrera (berdea)
Ferien im Spukhotel
Keywords: Munstroak; Literaturako pertsonaiak-; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak