Inuita [Soinu-grabazioa] - Muguruza, Jabier; Igerabide, Juan Kruz; Balmaseda, Pedro ([Donostia] : Elkar, 2019)
"Inuita" haurrentzako diskoa da. Jabier Muguruzak egin du musika eta Juan Kruz Igerabidek egin ditu abestien letrak.
Ahotsa, Nieves Arilla ; ahotsa eta eskusoinua, Jabier Muguruza ; Hammond organoa eta pianoa, Mikel Azpiroz ; gitarra elektrikoak, Jean Marie Ecay ; bateria, Karlos Arancegui ; koruak, Aner, Mattin eta Bidane ; gonbidatua, Uhara.
Keywords: Euskal musika; Haurrentzako musika; Audioak