Bertan : Euskara eta Literatura : Batxilergoa 1 - Gillenea Mujika, Idoia; Monasterio, Xabier; Aranberri, Idoia; Alzu, José Luis; Santxo, Joseba; Mascaró, Jaime; Monasterio, Xabier; Asteasu, Zuriñe (Etxebarri : Zubia, 1998)
"Bertan" izeneko proiektu hau Batxilergoan Euskara arloa landu behar duten ikasleei zuzendurik dago eta euskararen gaian janztea eta sakontzea du helburu. Orrialde hauetan zehar gazte jendearen intereseko gaiak jorratu ditugu, era askotako ariketen ta jardueren bidez.
Batxilergoa,1. maila
Keywords: Curriculumeko baliabideak