Pinguinoaren fraka - López, Carlos; Inaraja, Christian; Olaso Bengoa, Xabier ([Durango] : Ibaizabal, 2024)
Dotore-dotore jantzi, animalia askoren jatorriaz mintzatuko baikara; hamaika aldrebeskeria ezagutu bertatik bertara. Nola lortu zuen bere argia ipurtargiak? Zergatik ditu zebrak marrak? Zein da arrain hegalariak hegan egitearen arrazoia? Zein momentutan hasi zen txakurra hezurrak lurperatzen? Nola sortu zen oilarraren gandorra? Nola lortu zuen barraskiloak bere etxea? Jakin-mina baduzu, ireki ezazu animaliaz beteriko liburu hau, sartu barrura (kontu handiz, gero, zomorro txikiak ez zapaltzeko) eta irakurriz gozatu.
6-8 urte (urdina)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren dirulaguntza jaso du
El frac del pingüino
Keywords: Animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak