Eraman nazazu zurekin / [testuak] Junkal Lertxundi Panadero ; [ilustrazioak] Maider Leturiaga Angoitia] - Lertxundi Panadero, Junkal (1545 argitaletxea, 2025)
Galdera bat egiten zaio irakurleari:Pentsatu al duzu inoiz maskota bat hartzea? Galdera xume batetik abiatuta, testuak eta irudiek zentzu bikoitzeko jolasa proposatzen diote irakurleari, zaintzaz eta elkarbizitzaz minstzo den proposamen iradokitzaile honekin.