Muxua - McLaughlin, Eoin; Markuleta, Gerardo; Dunbar, Polly (Alzira : Algar, 2024)
Krokodriloa eta tigrea logura dira eta biek behar dute norbaitek beraie muxu ematea. Baina inork ez die laguntzen... soilik gurasoek lagunduko diete.
4 urtetik aurrera (urdina)
Badu, gainera, bere atari eta orrialde propioekin, testua behekoz gain
The Kiss
Keywords: Emozioak eta sentimenduak; Muxuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak