Muxua / [testua] Eoin McLaughlin ; [marrazkiak] Polly Dunbar ; [itzulpena, Gerardo Markuleta] - McLaughlin, Eoin (Algar, 2024)
Krokodriloa eta tigrea logura dira eta biek behar dute norbaitek beraie muxu ematea. Baina inork ez die laguntzen... soilik gurasoek lagunduko diete.