Euri beroak - Garro Alzuri, Iban (Donostia : Erein, 2025)
Ihesi bizi gara nork jarraitzen digun jakitera ausartu gabe. Liburu honek gelditu eta gibelera begiratzen lagunduko dizu, agian sorpresa bat jasotzeko, agian nonbait daramazun istorio gogorren bat ezagutzeko. Hitzen azpian 36ko gerra garaiko gertaera ilun bat dago.
Bilboko Udalak eta Blas de Otero Fundazioak antolatzen duten Blas de Otero - Ängela Figuera XVII. Poesia Lehiaketaren irabazlea
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura