Euri beroak / Iban Garro Alzuri - Garro Alzuri, Iban (Poesia (Erein), 2025)
Ihesi bizi gara nork jarraitzen digun jakitera ausartu gabe. Liburu honek gelditu eta gibelera begiratzen lagunduko dizu, agian sorpresa bat jasotzeko, agian nonbait daramazun istorio gogorren bat ezagutzeko. Hitzen azpian 36ko gerra garaiko gertaera ilun bat dago.