Franky Frankenstein - Andrés, José Carlos; Gómez; Mujika, Maialen (Madril : NubeOcho, 2025)
Franky neskato handi bat da, oso handia, erraldoia! Bere aitak eginiko jostailu pila bat ditu, baina berak... bere adineko umeekin jolastu nahi du! Franky eskolara joango da, lortuko ote du lagunak egitea?
5 urtetik aurrera (urdina)
Franky Frankenstein
Keywords: Dibertsitatea; Autoestimua; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak