Sakelako bihotzak / Julen Apella Santamaria - Apella Santamaria, Julen (Literatura (Elkar), 2025)
Sakelako bihotzak eleberriak bi protagonista ditu, Jokin eta Felix, unibertsitateko azken urteetan dabiltzan bi gazte, elkarren lagunak, baina aski desberdinak, izaeraz eta jatorriaz: arrazional eta hotza bata, langile-familiakoa; jendekoia eta zalapartaria bestea, burges etorkiduna. Bien ibilbideak, harremanak eta gorabeherak jarraituko ditugu, beren bizitzak markatuko dituzten hilabete batzuetan.