Loturak - Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2024)
100 galde-erantzun ilustratutik gora, haurrek letrak, loturak, zenbakiak eta beste gauza asko ikas ditzaten jolastu eta dibertitu bitartean.
4 urtetik aurrera (urdina)
Peque Diverti mente: Asociaciones
Keywords: Adimena lantzeko ariketak -- Hezkuntza-jolasak; Jolas didaktikoak