Tik-tak - Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2024)
100 galde-erantzun ilustratutik gora, haurrek orduak, batuketak eta kenketak, denbora eta beste gauza asko ikas ditzaten jolastu eta dibertitu bitartean.
4 urtetik aurrera (urdina)
Peque Diverti mente: Tic tac
Keywords: Adimena lantzeko ariketak -- Hezkuntza-jolasak; Jolas didaktikoak