Tik-tak / [euskarazko testua, Irurk itzulpenak] (Haurrak, eragin buruari (Susaeta), 2024)
100 galde-erantzun ilustratutik gora, haurrek orduak, batuketak eta kenketak, denbora eta beste gauza asko ikas ditzaten jolastu eta dibertitu bitartean.