Lehen hitzak - Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2024)
100 galde-erantzun ilustratutik gora, haurrek koloreak, zenbakiak, bokalak, animaliak eta beste gauza asko ikas ditzaten jolastu eta dibertitu bitartean.
3 urtetik aurrera (urdina)
Peque Diverti mente: Primeras palabras
Keywords: Adimena lantzeko ariketak -- Hezkuntza-jolasak; Jolas didaktikoak