Lehen hitzak / [euskarazko testua, Irurk itzulpenak] (Haurrak, eragin buruari (Susaeta), 2024)
100 galde-erantzun ilustratutik gora, haurrek koloreak, zenbakiak, bokalak, animaliak eta beste gauza asko ikas ditzaten jolastu eta dibertitu bitartean.