Esne berriketan - Alberdi, Uxue; Durruty, Begoña (Aduna : Elkar, 2025)
Norbaitek ahoz kontatu, idazleak belarriz jaso eta idatziz emandako kontakizunak jasotzen ditu liburuak, emakumeek bizi izan eta kontatutakoak. Kontakizun bakoitzak izan nahi du berba-habia bizi bat, eta bata bestearen atzean jarrita, narraziook unibertso bat osatzen dute, paisaia bat, ahotsez eta mugimenduz betea
Liburu honek Eusko Jaurlaritzaren Kultura eta Hizkuntza Politika Sailarn laguntza jaso du.
Keywords: Helduentzako Literatura