Lezoko euskararen historia soziala : ikerketa lana - Esnaola, Imanol; Lezo. Udala (Lezo : Lezoko Unibertsitateko Udala, 1999)
Liburu hau herritarrek bere herriaren historiaz zerbait ikasi eta ikuspegi orokor bat emateko sortu da. Dibulgazio lan izateko asmoz egin da.
Bibliografia: 285.-287. or.
Izendegia: 289.-294. or.
Keywords: Euskara -- Lezo -- Historia; Soziolinguistika -- Lezo; Monografiak