6 minutu egunean - Tigo, Kaa (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2025)
Ariketa liburu honekin, 6 urteko txikiek pentsamendu logikoa eta motrizitate fina bezalako trebetasunak eskuratzen dituzte eta zenbatzen hasten dira. Ariketa errazak ditu, hala nola batuketak ebaztea, labirintoak gurutzatzea, sukokuak eta letra-zopak egitea eta beste erronka asko! Egunean minutu gutxi batzuk jolastuz ikastea!
6 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Logika -- Ariketak; Ikasmaterial osagarriak