6 minutu egunean / [irudiak eta maketazioa, Kaa Tigo] - Tigo, Kaa (Nire ariketa liburua (Ballon), 2025)
Ariketa liburu honekin, 6 urteko txikiek pentsamendu logikoa eta motrizitate fina bezalako trebetasunak eskuratzen dituzte eta zenbatzen hasten dira. Ariketa errazak ditu, hala nola batuketak ebaztea, labirintoak gurutzatzea, sukokuak eta letra-zopak egitea eta beste erronka asko! Egunean minutu gutxi batzuk jolastuz ikastea!