4 minutu egunean - Tigo, Kaa (Antwerpen (Belgika) : Ballon, 2025)
Ariketa liburu honekin, 4 urteko txikiek pentsamendu logikoa eta motrizitate fina bezalako trebetasunak eskuratzen dituzte eta zenbatzen hasten dira. Ariketa errazak ditu, hala nola kodeari jarraituz koloreztatzea, itzala aurkitzea, objektuak zenbatzea eta beste erronka asko! Egunean minutu gutxi batzuk jolastuz ikastea!
4 urtetik aurrera (urdina)
Keywords: Logika -- Ariketak; Ikasmaterial osagarriak