4 minutu egunean / [irudiak eta maketazioa, Kaa Tigo] - Tigo, Kaa (Nire ariketa liburua (Ballon), 2025)
Ariketa liburu honekin, 4 urteko txikiek pentsamendu logikoa eta motrizitate fina bezalako trebetasunak eskuratzen dituzte eta zenbatzen hasten dira. Ariketa errazak ditu, hala nola kodeari jarraituz koloreztatzea, itzala aurkitzea, objektuak zenbatzea eta beste erronka asko! Egunean minutu gutxi batzuk jolastuz ikastea!