Ditxosozko ditxolaria - Santxo, Joseba; Ordozgoiti, Iñigo (Madrid : Alfaguara ; Leioa, Zubia, 1995)
Ez zara aspertuko hitza jolas eta laguntasuna bizilege dituen mutiko honen abenturak irakurriz! Mikel Martinez hamabi urteko gaztetxoa da eta hitzak errimatzeko joera handia du. Liburu honetan zehar, hainbat abentura biziko du Mikelek. Beraz, presta zaitez mutil bizi bezain sentibera honen larruan sartu eta mundua bere begietatik ikusteko.
10 urtetik aurrera (berdea)
Keywords: Adiskidetasuna; Errimak -- -Haur eta gazteentzako liburuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak