Animaliak - Irurk Itzulpenak (Madrid : Susaeta, 2023)
Fitxa hauetan, munduko animaliei buruzko 200 galde-erantzun eta bitxikeriatik gora topatuko dituzu. Haurrek jolastu bitartean ikasiko dute, eta memoria, logika eta beste buru gaitasun batzuk garatuko dituzte.
6 urtetik aurrera (urdina)
Diverti mente: animales
Keywords: Adimena lantzeko ariketak -- Hezkuntza-jolasak; Animaliak; Jolas didaktikoak