Animaliak / [euskarazko testua, Irurk itzulpenak] (Eragin buruari (Susaeta), 2023)
Fitxa hauetan, munduko animaliei buruzko 200 galde-erantzun eta bitxikeriatik gora topatuko dituzu. Haurrek jolastu bitartean ikasiko dute, eta memoria, logika eta beste buru gaitasun batzuk garatuko dituzte.