Ipuin unibertsalak - Mendizabal, Antxiñe; Tellaetxe Isusi, José A. ([Euba] : Ibaizabal, 1994)
Indonesiarren, japoniarren, arabiarren, indiarren, australiarren eta italiarren herri-ipuinez osatutako liburua. Leku urrunetako jendeak gordetako kontakizunak dira, eta geuregana heldu dira, mundu guztiko gizakiak oso antzekoak direla erakusteko.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Herri ipuinak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak