Ipuin unibertsalak / egilea, Herrikoiak ; marrazkiak, J. A. Tellaetxe Isusi ; euskarazko moldatzailea, Antxiñe Mendizabal - Mendizabal, Antxiñe; Tellaetxe Isusi, José A. (Zorionak (Ibaizabal), 1994)
Indonesiarren, japoniarren, arabiarren, indiarren, australiarren eta italiarren herri-ipuinez osatutako liburua. Leku urrunetako jendeak gordetako kontakizunak dira, eta geuregana heldu dira, mundu guztiko gizakiak oso antzekoak direla erakusteko.