Ttantto - Kazabon, Antton; Odriozola, Andoni ([Euba] : Ibaizabal, 1998)
Ttantto pilota bat da, eskuz jokatzeko pilota. Gozoetan bizi da eta bertako pilotalekuan igarotzen ditu ordu gehienak. Pilota partidu asko daramatza bizkarrean, eta zahartzen ere ari da gizajoa. Hala ere, oraindik oso ongi moldatzen da. Baina bat-batean, zerbaiten beldur da Ttantto eta, oso triste jarri da. Zergatik ote? Dena dela, zuregana dator laguntza eske. Lagunduko al diozu? Horrela bada, egin ezazu eskatzen dizuna, eta salbatuko duzu.
8 urtetik aurrera (gorria)
Liburu honek Eusko Jaurlaritzako Kultura Sailaren dirulaguntza jaso du
Keywords: Euskal pilota; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak