Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika :4.- argazki-kamera digitalarekin lanean -2- - Iadi; Artez ikus-entzunezkoak (Gasteiz : Iadi sc; Artez sc, 2007)
Irudi digitalek ikusteko eta begiratzeko modu berria proposatzen digute. Argazki soilak izatetik irudi berriak eratzeko abiapuntu bilakatu dira.
Edukiak: Sarrera; Argazki-kamera digitalak doitzeko; Artxibo formatuak Argazki digital onak egiteko klabeak
2008.01.17
Batxilergoa, 1. eta 2. mailak
Keywords: BATX - Ikus-entzunezkoen Kultura; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Bideo didaktikoak