Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika :4.- argazki-kamera digitalarekin lanean -2- / ekoizlea, Iadi; banatzailea, Artez ikus-entzunezkoak (Argazkilaritza digitalaren teoria eta praktika, 2007)
Irudi digitalek ikusteko eta begiratzeko modu berria proposatzen digute. Argazki soilak izatetik irudi berriak eratzeko abiapuntu bilakatu dira.