Turismo hutsala : hiri eta landa paisaiaz antipodetatik - Rodríguez, Fito ([Donostia] : Komiki Films, 2025)
Giza espezieak bere sorreratik bidaiatu du. Areago, bidaiak eboluzioa ekarri dio espezie gisa, bidaiatzeak ikasteko aukerak irekitzen baititu. Turismoa, aldiz, esperientzia hutsala bezain txatxua izaten da, edozein ikasgairi ateak ixten dizkiona, eta gizadiarentzat gero eta arazo handiago bihurtu da. Hona antipodetara egindako bidaia, Euskal Herritik Zeelanda Berrira, literatura lagun.
Keywords: Zeelanda Berria -- Deskribapenak; Helduentzako Literatura; Saiakerak