Inoizko anaia nagusirik onenena [sic] - Mantle, Ben; López Gaseni, Manu (Picassent (Valentzia) : Andana, 2025)
Anaia bat izatea munduko gauzarik onena da... harik eta bere zuhaitz-etxetik kanporatzen zaituen arte! Benji Daviesen zaleek maite izango duten liburua. Anaia bat izatea opari bat dela diote, baina bizi izan dutenek badakite elkarrekin bizitzea maitasunaren eta gatazkaren nahasketa dela. Irudi-liburu honek errealitate hori jasotzen du sentikortasunez eta umorez. Nano eta bere anaia zaharrena, Fèlix, munduko anaiarik onenak dira. Elkarren buruak irakurtzen dituzte eta hitz sekretuak dituzte, "jaukal total" adibidez. Dena egiten dute elkarrekin, dino smash monster kamioi-gidariak hasi eta bikote artistiko harrigarria izateraino. Baina egun batean, Nanok Fèlixen zuhaitz-etxean kartel bat aurkitzen du: "Nanoak ez sartu!" dioena. Nola konponduko dute gatazka hau? Anai-arreben arteko harremanaren ñabardurak zintzotasunez aztertzen dituen istorioa, adoraziotik hasi eta borroka tontoenetaraino.
6 urtetik aurrera (urdina)
The Bestest Big Brother, Ever
Keywords: Anai-arreben arteko harremanak; Umorea; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak